یزدفردا: مدیر تعاون روستایی استان یزد: برنامه ریزی شده تا ۳۰۰ تن سیب و ۵۰۰ تن پرتقال والنسیا برای توزیع در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ در سردخانه استان ذخیره سازی شود.

به گزارش یزدفردا: سید حسن دشتی گفت:به منظور نظارت بر روند اجرایی طرح تامین، ذخیره سازی و توزیع میوه تنظیم بازار ایام نوروز، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد ضمن بازدید از محل سردخانه نگهداری میوه تنظیم بازار به طور دقیق بر روند اجرایی ذخیره سازی و توزیع میوه تنظیم بازار استان یزد نظارت و کیفیت سیب ذخیره سازی شده را بررسی کرد.

مدیر تعاون روستایی استان یزد اظهار داشت: مطابق دستورالعمل‌های اجرایی و مصوبات ستاد تنظیم بازار و کمیته راهبردی میوه استان مقرر شد به همت اتحادیه تعاونی‌های تولید روستایی استان یزد به عنوان مباشر ۳۰۰ تن سیب و ۵۰۰ تن پرتقال والنسیا با نظارت مدیریت تعاون روستایی استان برای توزیع در سطح استان یزد در روز‌های پایانی سال تامین و در سردخانه استان ذخیره سازی شود که تا کنون ۸۰ درصد سیب تامین و ضمن حمل به استان در سردخانه تعیین شده ذخیره سازی شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا